Her Majesty: San Francisco City Trip

Foto: Photo Anya – klik voor een grotere versie

Na bijna 70 gloedvolle concerten in seizoen 2024-2025 komt Her Majesty in het voorjaar van 2025 terug met de tweede ronde van San Francisco City Trip. Het wordt een tour met zowel theater/zit-concerten als club/sta-concerten.

Her Majesty neemt het publiek dit keer mee op reis door het San Francisco van eind jaren ’60, begin jaren ’70. Verwacht muziek van de Grateful Dead, Jefferson Airplane, Creedence Clearwater Revival, Steve Miller, David Crosby en vele andere artiesten die San Francisco in die periode aandeden. Haight-Ashbury, Bay Area, hippies, Wally Heider, Monterey, Fillmore, Winterland; de stad werkte in die tijd als een magneet op muzikanten van over de hele wereld. San Francisco City Trip wordt verrijkt met projecties.

Her Majesty is nog lang niet klaar met alle interessante muzikale ontwikkelingen aan de Amerikaanse westkust van de jaren ’60 en ’70. San Francisco City Trip is het logische vervolg op al hun eerdere tournees.

‘Samenzang van een bijna angstaanjagende perfectie. De grote kracht van Her Majesty is dat ze tekeergaan als een echt bandje. Sensationeel goed gedaan.’ – de Volkskrant
‘Muzikale klasse, spelplezier en geweldige zang. Alles messcherp. Bloedstollend mooi.’ – Dagblad van het Noorden
‘Extreem goede band met superieure stem- en instrumentbeheersing. Verbluffend.’ – De Stentor

Gitaar en zang: Jelle Paulusma & Theo Sieben
Gitaar, toetsen en zang: Paul Bond
Bas en zang: Dirk Schreuders
Drums en zang: Bauke Bakker

Speelperiode: voorjaar 2025
Kijk voor meer informatie op de website van Her Majesty