Her Majesty: San Francisco City Trip

Foto: Dirk Schreuders – klik voor een grotere versie

Na het succesvolle Are You Ready For The Country, waarin de country-rock centraal stond, komen de mannen van Her Majesty in het najaar van 2023 met een nieuwe voorstelling: San Francisco City Trip.

Her Majesty neemt het publiek dit keer mee op reis door het San Francisco van eind jaren ’60, begin jaren ’70. Verwacht muziek van de Grateful Dead, Jefferson Airplane, Creedence Clearwater Revival, Steve Miller, David Crosby en vele andere artiesten die San Francisco in die periode aandeden. Haight-Ashbury, Bay Area, hippies, Wally Heider, Monterey, Fillmore, Winterland; de stad werkte in die tijd als een magneet op muzikanten van over de hele wereld. San Francisco City Trip wordt verrijkt met projecties.

Her Majesty is nog lang niet klaar met alle interessante muzikale ontwikkelingen aan de Amerikaanse westkust van de jaren ’60 en ’70. San Francisco City Trip is het logische vervolg op al hun eerdere tournees.

‘Samenzang van een bijna angstaanjagende perfectie. De grote kracht van Her Majesty is dat ze tekeergaan als een echt bandje. Sensationeel goed gedaan.’ – de Volkskrant
‘Muzikale klasse, spelplezier en geweldige zang. Alles messcherp. Bloedstollend mooi.’ – Dagblad van het Noorden
‘Extreem goede band met superieure stem- en instrumentbeheersing. Verbluffend.’ – De Stentor

Gitaar en zang: Jelle Paulusma & Theo Sieben
Gitaar, toetsen en zang: Paul Bond
Bas en zang: Dirk Schreuders
Drums en zang: Bauke Bakker

Speelperiode: september 2023 t/m maart 2024
Kijk voor meer informatie op de website van Her Majesty