Bertolf: Happy in Hindsight

Foto: Dirk Schreuders – klik voor een grotere versie

Happy in Hindsight is het nieuwe programma van singer-songwriter Bertolf. Bertolf speelt muziek van zijn nieuwste, gelijknamige album en de mooiste liedjes van zijn vorige platen. Al dit fraais wordt aangevuld met songs van zijn muzikale helden.

Happy in Hindsight volgt na uitermate succesvolle theatertournees met Her Majesty, een tournee met Kasper van Kooten en zijn beide soloprogramma’s, waarin hij zich onder regie van Diederik van Vleuten ontpopte tot een zeer prettige verteller.

Bertolf speelde eerder in de band van Ilse DeLange. Zijn solocarrière explodeerde in 2008 met de hitsingle Another Day. In 2010 won hij een Zilveren Harp en maakte sindsdien zes, door pers en publiek zeer goed ontvangen, solo-albums.

“Bertolf schrijft wonderschone persoonlijke liedjes van ragfijn gesponnen draden.” (NRC Handelsblad over Big Shadows of Small Things)
“Veel hoogwaardiger singer-songwriter pop wordt er in Nederland niet gemaakt.” (Heaven over Big Shadows of Small Things)
“Zo zuiver gezongen en zo precies gearrangeerd klinken singer-songwriters zelden.” (De Volkskrant over First & Then)
“Een concert met humor, zelfspot en zeer hoge muzikale kwaliteit. Een voorstelling van het hoogste niveau.” (VPRO’s 3voor12 over Bloedlijn)

Zang, gitaar & piano: Bertolf
Overige musici: nader te bepalen

Speelperiode: najaar 2021
Kijk voor meer informatie op de website van Bertolf