Brel & Brass is een project van zangeres Micheline Van Hautem rond de muziek van Jacques Brel in samenwerking met diverse harmonie- en fanfareorkesten. 


Brel & Brass is zonder twijfel een van de meest bijzondere muziekprojecten die in het seizoen 2016-2017 zullen gaan plaatsvinden. De theatertournee bestaat uit maar liefst 35 concerten met evenzoveel orkesten. Een geweldig muzikaal avontuur!


Voor de pauze speelt het orkest een instrumentaal programma. Na de pauze is het de beurt aan Micheline Van Hautem om samen met het orkest de mooiste  chansons van Jacques Brel ten gehore te brengen.


Speciale gast tijdens Brel & Brass is bastrombonist Jos Jansen. Hij is een veelgevraagd solist binnen de HaFa-wereld, in binnen- en buitenland. Topdirigent Ivan Meylemans (oa. Koninklijk Concertgebouw Orkest) is artistiek leider van Brel & Brass. 


De Vlaamse Micheline Van Hautem wordt gezien als een van Europa’s beste Brel-vertolkers. Dat begon al in 2002 met het succesvolle album Songs of Jacques Brel (meer dan 20.000 verkochte exemplaren). Optredens in Nederland, België, Frankrijk, Nieuw-Zeeland, Australië en de Verenigde Staten volgden snel.


Op het Fringe Festival in Edinburgh gooide Micheline tijdens meerdere edities hoge ogen en werd ze bekroond met de prestigieuze Herald Angel Award. Ze is al jaren de lieveling van publiek èn pers aldaar:         

‘This, in a nutshell, is five-star quality entertainment’ (The Scotsman) | 'Bewitchingly, full-strength Van Hautem' (The Herald Scotland) | 'Mesmerizing performance' (Edinburgh Spotlight) | 'Fantastically engaging' (Broadway Baby) | ‘A thoroughly enjoyable show' (One4Review).


We weten zeker dat Brel & Brass een onvergetelijke happening wordt!Uitvoerenden: Micheline Van Hautem (zang) & plaatselijk harmonie- en/of fanfareorkest • Speciale gast: Jos Jansen, bastrombone.

Titel programma: Brel & Brass (foto: Patrick Van Hautem)

Speelperiode: hele seizoen > zie agenda

Micheline Van Hautem

&

plaatselijk

orkest

artiestenImpresariaat_Koperen_Kees_-_artiesten.html
contactImpresariaat_Koperen_Kees_-_Contact.html
agendaImpresariaat_Koperen_Kees_-_agenda.html
pers & techniekImpresariaat_Koperen_Kees_-_Publiciteit.html

IKK - info@koperen-kees.com

t 0031 (0) 487 507399  

m 0031 (0) 6 53 72 11 70

homeImpresariaat_Koperen_Kees_-_index.html