Impresariaat Koperen Kees presenteert met trots zangeres, componiste en podiumdier

La Pat met haar muziekprogramma Winter’s choice.


Winter’s choice herbergt haar nieuwste liederen, geïnspireerd op de poëzie van de excentrieke 19de eeuwse Engelse dichter John Clare.

Dit spiksplinternieuwe repertoire wordt voorafgegaan door een fraaie greep uit het rijke oeuvre van La Pat waaronder nummers van haar met een Edison bekroonde cd La Gabbia d’Oro. Een prachtig dubbelprogramma is het klinkende resultaat.

 

Winter’s choice presenteert de puurheid en intimiteit van La Pat en haar fenomenale stem. Zij begeleidt zichzelf op de vleugel en accordeon en wordt vergezeld door uitmuntende musici: Michelle Courtens op cello en violiste/arrangeur Sophie de Rijk.


La Pat (Patty Trossèl) verovert in 1991 met haar CD Eine Frau für die Liebe in één klap de Nederlandse podia met haar unieke stemgeluid, verrassende composities en extravagante act. Na een wervelende start kiest de kunstzinnige chansonnière voor een steeds soberder koers, waarin de nadruk komt te liggen op de muziek in plaats van het uiterlijk vertoon.


Eind jaren negentig werkt La Pat in Hollywood en reist ze door India. Ze brengt diverse CD’s uit en maakt haar come back in de Nederlandse theaters met oa. Erinnerung, een intieme voorstelling met eigen composities gebaseerd op teksten van Rainer Maria Rilke. Hierna tourde zij met het programma Charmer of Souls; klassieke en tango werken begeleid door meesterpianist Bert van den Brink.

Al deze concerten worden zeer goed ontvangen door een laaiend enthousiast publiek.

 

Een avond met La Pat is een avond vol kracht, gehuld in een ontwapenende kwetsbaarheid. La Pat raakt je door haar stem, haar bezieling, authenticiteit en uitzonderlijke talent. Winter’s choice … eigenlijk geen echte keuze…eerder een absolute must.


Uitvoerenden: La Pat [Patty Trossèl], zang, piano & accordeon • Sophie de Rijk, viool & arrangementen • Michelle Courtens, cello, toetsen & zang • Indera Nicolina, achtergrondzang. [foto: Mirjam van der Linden]

Titel programma: Winter’s choice

Speelperiode: vanaf januari 2017

La Pat

artiestenImpresariaat_Koperen_Kees_-_artiesten.html
contactImpresariaat_Koperen_Kees_-_Contact.html
agendaImpresariaat_Koperen_Kees_-_agenda.html
pers & techniekImpresariaat_Koperen_Kees_-_Publiciteit.html

IKK - info@koperen-kees.com

t 0031 (0) 487 507399  

m 0031 (0) 6 53 72 11 70

homeImpresariaat_Koperen_Kees_-_index.html